danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Mandag den 27. november 2018.181126 tongariro make america greatful

Efter en weekend med børnebørn og famile stod den igen på fiskeri.

Tongariro River, New Zealand

Dagen bragte den gode nyhed, at vores pontonbåde nu er frigivet (Bjarnes båd var ikke rengjort tilfredsstillende, så det skulle først gøres!) Antagelig ankommer "pakken" her til Taupo tirsdag eller onsdag. De er savnet!

Ud over at fiske i floderne,hvor vi kunne nyde synet af flotte stores ørreder, kørte vi i dag også til en plads i den sydlige del af Lake Taupo. Var her sidste weekend og igen i dag så jeg fisk - i dag en Brown Trout på omkring 3 kilo. Området er umuligt at fiske fra land da du skal passere et flere meter bred brombær krat for at komme i kastehold. 

Med bådene vil vi kunne fiske i dette spændende område, men det høre i selvflgelig mere om...

Har desværre løbet ind i en halsbetændelse og vil tirsdag prøve hvorlede sundhedssystemet virker...

181126 tongariro rain

Jeg havde netop sneget mig i en god position til en stor Regnbueørred. Netop som jeg skulle til at præsentere fluen satte det ind med en timelang mega-regnbyge. Da regnen holdt var ørreden væk!

181126 tongariro fries cast

Bjarne Fries fisker i Tongariro River.181126 tongariro fishingrules

Ferien er endnu ikke starter og på en hverdag kan vi fiske stort set ugenert. 181126 tongariro evening sun

På trods af store mængder regn, er Tongariro absolut fiskbar.181126 tongariro dead

I skal nok få billeder med smukke levende fisk. I dag må i dog nøjes med denne hanfisk som fornylig har brugt al sin livskraft på at formere slægten. I floden er der fortsat flere regnbueørreder igang med gydningen. Der er også friske fisk fra søen!

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch