danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Onsdag den 28. november 2018.181128 toringo rainbow

Sidst på dagen var der en klækning af kvægmyg som fik nogle enkelte fisk til overfladen.

Lake Taupo og Toringo River

Tirsdag fik jeg besøgt det lokale lægehus. Det var lidt feber og en dårlig hals der drillede. Lidt medicin og en dag under dynen hjalp og onsdag stod den igen på fisketur. 

Startede i den nedre del af Tongariro River hvor jeg måtte "nøjes" med at skræmme et par ørreder. Bjarne fik her en fin fisk 

Havde fornøjelsen af at have en blank, tyk og stærk ca 3 kilos regnbue på fluen. Ørreden tog fluen da jeg skulle til at foretage et nyt kast. Det blev til et par udløb og en serie luftture, men desværre også et ærgerligt "farvel"... Havde på samme plads endnu en mindre ørred på fluen. Desuden et par hug. En plads der må prøves igen!

Besøgte også nogle andre lokaliteter i den sydlige ende af Lake Taupo hvor vi dog ikke kunne komme til at fiske på grund af den tætte og ufremkommelige vegetation. Satser på et par gode oplevelser her når vi næste gang medbringer pontonbådene.

Sluttede dagen med lidt fiskeri i Tongariro River hvor der er masser af ørreder, men endnu få insekter der kan få dem til at stige til tørfluer. 

181128 toringo fire on the mauntain

Området er fyldt med dampende varme kilder.181128 toringo catfish

Catfish er en invasiv og uønsket art i Lake Taupo. Flere lokale og deres børn gør hvad de kan for at holde bestanden nede.181128 toringo locals

Ved den lille havn mødte vi et par lokale der også fiskede. Som det fremgår er flueæsken fyldt godt op med rognfluer.181128 toringo taupo south

Lake Taupo set fra sydsiden.181128 toringo campervan

Mens jeg tirsdag lå på langs med feber og ondt i halsen fik Bjarne organiseret camperen. Bl.a. fik vi lavet ophæng til stængerne.

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch