Solnedgang og selskab

Søndag den 10. februar 2020.200210 waitahanue women

Tilbragte aftenen med fiskeri og snak med denne dejlige fluefiskende kvinde. 

New Zealand, Waitahanui

Efter endnu en dejlig dag med sol og en lang gåtur langs øen med Nina, kørte jeg til Waitahanui for at fiske lidt. 

Da jeg ankom var der allerede tre fluefiskere igang. To på den sydlige del af udløbet og en på venstre side. På disse kanter er meget normalt at man fisker tæt. Fiskeri foregår i det kolde vand som slvfølgelig tiltrækker ørrederne på en varm sommerdag. 

Jeg vadede ud og så snart at det var en kvindelig fluefisker som jeg kom til at at skulle fiske ved siden af. Vi faldt hurtigt i snak og jeg fik at vide, at hun boede sammen med sin mand, der forøvrigt var en af fluefiskerne på den sydlige side af udløbet.

Snakkede og fiskede et par timer og jeg fik at vide at de boede i Wanaka som er en af de større byer på sydøen. De kørte om sommeren rundt for at opleve og fiske de mange fine pladser der er her på New Zealand.

Som den eneste havde jeg en god ørred på fluen. Men,,, Igen blev jeg da snydt: Jeg mærkede fluen blev taget og de efterfølgede gode rusk i stangen. Fik spolet løslinen ind på hjulet og skulle til at nyde fighten. Ørreden syntes åbenbart ikke det var særligt spændende og efter et par rul i overfladen slap den fluen. 

200210 waitahanue sunset

En god ørred på fluen er blot bonus for en sådan smuk aften!

200210 waitahanue henrik leth

Det bliver hurtigt helt mørkt og jeg gik i land godt en halv time efter dette billede blev taget.

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers