danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Varme, rimte og karper!Gudenåen ved Bjerringbro og Vesterfjord i Hobro

120527_Gudenaa_vesterfjord
Startede ved Bjerringbro og sluttede af ved Hobro!

Sammen med Lusk, Anders ”Arrest Arne” Holmer og Jan Steffensen. Da vi ankom til Bjerringbro kunne vi se åen og nogle pæne rimter der ringede. Forventningerne var i top! Dagens guide, Anders Holmer lagde ud med en hvedebrødsklækning, der afslørede en stor bestand af brødflove rimter. Deværre varede festen ikke ved og rimterne blev sikkert trætte af den noget ensformede kost. Desværre udeblev klækningerne af vårfluer, og det gjorde rimterne også. 

Kørte efterfølgende til Hobro sammen med Jan Steffensen. Vandststanden var ekstre lav og karperne rimeligt passive, så det kunne endnu engang bekræftes, at det er så godt som umuligt at få trækkende karper til at tage fluen. 

Mødte dog også noge der tydelig fouragerede og var til fluer. - Strike-indikatoren begyndte at bevæge sig og jeg strammede op for at sætte krogen. Først tog karpen nogle ture omkring båden for efterfølgende at gå over i nogle lange udløb på vel omkring 30 meter. Efter omkring 10 minutter sluttede festen da fluen mistede sit hold. Snart var der dog bid og udløb igen. Igen mistede jeg karpen. Det hele gentog sig endnu en gang og jeg besluttede at fluen hellere måtte tjekkes... Jo, og ganske rigtig; krogen var næste rettet helt ud af den første karpe.

Havde ikke flere tilbud, men til gengæld en rødbrændt nakke da vi kl. 13.30 roede mod land. {jcomments on} 

1000_200_anemoner.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers