Rundt og træmænd...

Lørdag den 1. juni 2024.240601 kirkeby kaj kirkebySmedebækken Fiskesø: Tillykke til min ven Kaj Kirkeby der havde inviteret til 80 års fødselsdag i fiskesøen. Der blev budt på smørrebrød, Kajkager, og pølser fra grillen. Flere af os benyttede dagen til at lufte de sekskantede bambusstænger på årets hidtil varmeste dag!

Tillykke til min ven Kaj Kirkeby med 80-års fødselsdagen

Vil gerne dele nogle minder fra en særlig dag. Tillykke til min gode ven Kaj Kirkeby, der havde inviteret os til sin 80-års fødselsdag ved ved hns favorit fiskesø. Det blev en dag fyldt med god snak, lækker mad og selvfølgelig, lidt fiskeri!

Festlighederne ved fiskesøen

Da jeg ankom til fiskesøen, var det klart, at det ville blive en mindeværdig dag. Dannebro's flagene var sat og snart kom der en imponerende buffet af smørrebrød på bordet. Kaj og familien havde virkelig gjort noget ud af det, og det var tydeligt, at der var lagt meget kærlighed i forberedelserne. Til kaffen blev der serveret "Kajkager" – en herlig delikatesse, der blev hurtigt en favorit blandt gæsterne. Og hvem kan glemme de saftige pølser fra grillen? Der var noget for enhver smag.

Årets hidtil varmeste dag

Solen skinnede klart fra en skyfri himmel, og det var uden tvivl årets hidtil varmeste dag. Ikke det mest perfekte vejr til at lufte vores sekskantede bambusstænger og teste vores færdigheder med diverse majflue imitationer på forfanget. Vi havde alle set frem til denne dag, ikke blot for at fejre Kaj, men også for at nyde vores fælles passion – fluefiskeri.

Fiskeri og fællesskab

Selvom de høje temperaturer gjorde regnbueørrederne lidt mere sky end normalt, var det stadig en fornøjelse at kaste med de smækre stænger og se, om vi kunne lokke regnbueørrederne til biddet. Der blev fanget nogle få, men det var ikke så meget fangsten, der var i fokus, som det var samværet og de gode samtaler ved vandet. Vi delte historier fra tidligere fisketure, udvekslede tips og tricks, og nød simpelthen hinandens selskab.

En dag at huske

Det var en dag fyldt med latter, smil og masser af gode minder. Og Kaj, vi er så taknemmelige for, at du inviterede os til at fejre denne store milepæl sammen med dig. Dine 80 år er ikke bare et vidnesbyrd om et langt liv, men også om et liv rigt på venskab, kærlighed og fælles oplevelser.

Tak for en fantastisk dag, Kaj

Tak for en fantastisk dag, Kaj. Jeg ser nu frem til mange flere år med fisketure, gode samtaler og venskab. Næste tur er på norske Rena, hvor du sammen med Steen endnu engang skal friste Rena elvens ørreder, stallinger og helt.

Og til alle jer andre, der læser med: husk at værdsætte de særlige øjeblikke med dem, I holder af. Livet er fyldt med små skatte som denne dag, og de er værd at fejre.

Tillykke igen, Kaj! Vi glæder os til at fejre mange flere fødselsdage med dig. Skål for 80 fantastiske år! 

240601 kirkeby splitcane

I dagens anledning og til ære for Kaj blev splitcane stængerne luftet.

240601 kirkeby kaffe

Snart var der kaffe og "Kaj-kager". 

240601 kirkeby kajkage

Den berømte Kaj-kage var naturligvis på menuen.

240601 kirkeby grill

Der er god gang i grillen og de velsmagende pølser.

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers