danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Flydende på Helgenæs

Torsdag den 16. april 2020.200416 helgenaes grundstoet

Der er vist en der er kommet galt afsted... 

Djursland, Helgenæs

Endnu en solrig og lidt blæsende forårsdag i godt selskab med Lars Andersen og Henrik Minor Vedel. 

Søsatte ved Esby og fiskede i første omgang mod nord til Helnæs Naturefterskole. Efter frokosten satte vi kursen mod Lushage og så var den dag faktisk gået. 

Fantastisk ingen ting fange i sådan et smukt område hvor det klare vand og den indbydende bund ellers skulle være et godt vartegn for fisk.

Husker fra mine yngre dage, hvor vi uden problemer kunne fange lækre kysttorsk og ind i mellem en god sej. Disse dejlige rovfisk er i dag historie og fiskeriet, er lige som alle andres, målrettet de færre ørreder og i sæsonen hornfisk, makrel og fjæsing. 

Måske er der nogle der synes jeg lyder gammel og bitter.... Og jo, kan man være andet, når man har oplevet tider med et langt bedre og mere alsidigt fiskeri.

Men skidt. Jeg gider ikke være bitter, men glæder mig over at kunne nyde omgivelserne, se en enkelt mindre ørred hoppe fri af vandet og have et enkelt hug. 

Lars havde en lille ørred i nettet og Henrik Minor Vedel også et enkelt tilbud. 

Godt forbrændte af solen returnerede vi til det lånte sommerhus hvor Henrik Minor Vedel præsterede et luksus målrid mens jeg møde med den øvrige socialdemokratiske byrådsgruppe over Skype.

200416 helgenaes hagen

 

200416 helgenaes pause

 

200416 helgenaes springtime 

 

1000_200_rod_fly.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers