Fornæs: Marsvin i klapafstand fra Outlaw'en

100820_fornaes

Nød en dejlig formiddag, hvor jeg var tæt på marsvin og den fantastiske bund som man finder ved bl.a. Fornæs. Specielt når jeg fisker fra pontonbåden er der frit syn til alle herlighederne!

Skulle køre fruen på job og var ikke fremme før en godt syv, hvilken ikke er optimalt på denne årstid hvor jeg foretrækker at fiskeriet i timen inden solen står op.....

Vandet stor næsten stille, men skulle snart få fart på i nordgående retning. Da der for alvor kom gang i vandet, var det smukt at se hvorledes blæretang og anden vegetation dansende svajer sig over den stenede bund. I det det meget klare vand, kunne jeg også se adskillige fiskestimer med ca 3 - 5 centimeter lange fisk. Havde håbet på at møde en af de større ørreder, lidt multer og måske en makrel, som der regelmæssigt fanges i området det meste af sommeren - men desværre!

Fangstmæssigt blev det imidlertid kun til et par smånap (hornfisk) og en enkelt ørred, der måtte en tur ind og vende. Oplevede desuden et par marsvin der roterede omring Outlaw'en i klapafstand på ikke mere end godt halvanden meter vand.

{jcomments on}

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers