danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

100820_fornaes

Nød en dejlig formiddag, hvor jeg var tæt på marsvin og den fantastiske bund som man finder ved bl.a. Fornæs. Specielt når jeg fisker fra pontonbåden er der frit syn til alle herlighederne!

Skulle køre fruen på job og var ikke fremme før en godt syv, hvilken ikke er optimalt på denne årstid hvor jeg foretrækker at fiskeriet i timen inden solen står op.....

Vandet stor næsten stille, men skulle snart få fart på i nordgående retning. Da der for alvor kom gang i vandet, var det smukt at se hvorledes blæretang og anden vegetation dansende svajer sig over den stenede bund. I det det meget klare vand, kunne jeg også se adskillige fiskestimer med ca 3 - 5 centimeter lange fisk. Havde håbet på at møde en af de større ørreder, lidt multer og måske en makrel, som der regelmæssigt fanges i området det meste af sommeren - men desværre!

Fangstmæssigt blev det imidlertid kun til et par smånap (hornfisk) og en enkelt ørred, der måtte en tur ind og vende. Oplevede desuden et par marsvin der roterede omring Outlaw'en i klapafstand på ikke mere end godt halvanden meter vand.

{jcomments on}

Visit Djursland

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16