danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault
Djursland, Gjerrild

120728_bombay_gjerrild 
Klokken 7 var der morgenkaffe og rundstykker - linekurven kan også bruges som brødkurv!  

Allerede da jeg ved firetiden var ved at klargøre båd og grej, kan jeg se, at vores vores formand Lusk, kommer tøffende i sin Anderson pontonbåd forsynet med en lille påhængsmotor.

Lægger ud med at fange en lille ørred og lægger an til at sige godmorgen. Mens vi snakker får Lusk bid på fluen. Det er en fjæsing som vi ellers ikke har set så meget til i år. Jeg får en kærkommen lejlighed til at prøve mit fjæsingrør som virker fint og blot behøver en ring rug gummi indvendigt for bedre at holde de stikkende fisk! 

Vinden har været i det østlige hjørne og det er til at mærke at vi er kommet på yderkysten. Dønningerner er meter høje, men blide. Kun inde i brændingen ved land er der lidt skum på, så det lugter da lidt af whitewater! 

Fanger snart en makrel og nogle hornfisk. Også en ørred bliver det til inden jeg ror ind for at hilse på gutterne og rundstykkerne.

Da vi ror ud igen er vinden taget lidt til. Det samme er bølgerne. Inden under land er vandet meget grumset. Fanger endnu en makrel og en fjæsing inden jeg ved ti-tiden går i land. Havde håbet på at ryge ind i en stime makreller, men desværre var de i dag ikke samlet mens jeg var ude... 

Jeg gynger lidt endnu og den står på gæster i eftermiddag - en time på øjet vil helt sikkert gøre underværker! {jcomments on} 

Visit Djursland

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16