danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Bombayfly, whitewater og makrel
Djursland, Gjerrild

120728_bombay_gjerrild 
Klokken 7 var der morgenkaffe og rundstykker - linekurven kan også bruges som brødkurv!  

Allerede da jeg ved firetiden var ved at klargøre båd og grej, kan jeg se, at vores vores formand Lusk, kommer tøffende i sin Anderson pontonbåd forsynet med en lille påhængsmotor.

Lægger ud med at fange en lille ørred og lægger an til at sige godmorgen. Mens vi snakker får Lusk bid på fluen. Det er en fjæsing som vi ellers ikke har set så meget til i år. Jeg får en kærkommen lejlighed til at prøve mit fjæsingrør som virker fint og blot behøver en ring rug gummi indvendigt for bedre at holde de stikkende fisk! 

Vinden har været i det østlige hjørne og det er til at mærke at vi er kommet på yderkysten. Dønningerner er meter høje, men blide. Kun inde i brændingen ved land er der lidt skum på, så det lugter da lidt af whitewater! 

Fanger snart en makrel og nogle hornfisk. Også en ørred bliver det til inden jeg ror ind for at hilse på gutterne og rundstykkerne.

Da vi ror ud igen er vinden taget lidt til. Det samme er bølgerne. Inden under land er vandet meget grumset. Fanger endnu en makrel og en fjæsing inden jeg ved ti-tiden går i land. Havde håbet på at ryge ind i en stime makreller, men desværre var de i dag ikke samlet mens jeg var ude... 

Jeg gynger lidt endnu og den står på gæster i eftermiddag - en time på øjet vil helt sikkert gøre underværker! {jcomments on} 

1000_200_brown_trout.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers