danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 27. oktober 2013. Glenstrup Sø: Havde sammen med Lars Kristiansen fra Hobro Sportsfiskerforening en aftale om at guide Sportsfiskerpigerne på den fiskerige sø syd for Hobro.

131027 sportsfisker pigerne glenstrup1

Efter nogle timers fiskeri var der samling og fælles frokost. Stemningen var super og humøret højt!

Havde medbragt Guidebåden til dagens geddetur med Sportsfiskerpigerne. Vejret var som lovet af meterologerne både blæsende og vådt og diverse regn- og vadejakker blev testet på bedste måde. 

Gedderne var for morgenstunden ikke særligt i biddet. Vi var dog vedholdende og snart var der nap på fluerne! Inger Damhus krogede på kort line en gedde på omkring 80 cm. der dog slap for at blive fotograferet lige inden jeg fik hold med et solidt gællegreb. Flere gedder var interesseret og det lykkedes at få et par fisk inden vi returnerede til frokosten ved Holmgårde. 

Efter frokost måtte en lidt bekymret Hanns Bossow Vestergaard en tur i med i Guidebåde. Hanne frygtede at båden ville være ustabil, men måtts snart sande at det er den rene luksus at fiske fra Guidebåden. 

Gedderne var nu vågnet lidt op til dåd, og det varede ikke længe før at jeg havde en gedde der slog ud efter efter fluen, eller rettere sprænge helt ud af vandet godt to meter fra stangspidsen. Fik i en fart Hanna til at lægge fluen ud i området og sandelig om det ikke resulatede i en gedde! 

Sluttede netop som det klarede lidt op. Alle var vist tilfredse og der var fisk! 

131027 sportsfisker pigerne glenstrup2

 Inger Damhus med sin første fluegedder! Inger har mod på mere og er klar til en snarlig vintertur i Gudenåen. 

131027 sportsfisker pigerne glenstrup3

Der var både begejstring og højlydte glædesudbrud da Hanna Bossow Vestergaard i guidebåden fik gang i gedderne!

131027 sportsfisker pigerne glenstrup4

Grejet var toptunet til dagens geddetur på Glenstrup Sø!{jcomments on}