danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Smuk aften med naturtro fluer

Onsdag den 31. juli 2013: Mølledammen med Søren Flarup: Skulle teste nogle fluer bundet af spritnye fluebindingsmaterialer fra Pro Sportsfisher og lagde ud med at binde en gammarus for enden af forfanget....

130731 molledam web

Fik prøvet både slørvinger, vårfluer, nymfer og tanglopper samt nydt en af Sørens kølige Pale Ale med et passende fiskemotiv på etiketten... 

Nye materialer og naturtro fluer

Det er altid spændende at teste nyt grej og fluebindingsmaterialer. Her til aften gjaldt det det gammarus og nymfeskjold, samt vinger til vårfluer og slørvinger. Lagde ud med en med en tangloppeimitation der med de korrekte proportioner, farver og ikke mindst meget lignende rygskjold berettiget vagte ørredernes opmærksomhed. I første omgang blev det til et par forsigtige hug, men snart var der fast fisk.

Da dagen efterhånden aftog og der blev "skruet ned for lyset" kom der for alvor liv på overfladen og det blev til endnu et par ørreder, denne gang på tørflue. 

Søren lagde ud med en vårflueimitiation og her gik der heller ikke lang tid før end fristelsen for en af de smukke rødplettede var for stor.

Søren Flarup fortalte at det er planen at det nye ørredprogram fra http://www.prosportfisher.com skal lanceres i dag den 1.august. 

 

 

 

1000_200_flashflue.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers