danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Fjer, kroge og fisk!

Onsdag den 14. august 2013. Mølledammen: Skulle besøge FLYCO, der er sponsor for fluebindingsdelen på St. Gudenådagen i Randers lørdag den 17. august. Lars Andersen var med og vi tog efter at være læsset med fluebindgsgrej en tur til den lille sø. 

130814 molledammen

Vinden skiftede i styrke og fra forskellige retninger. Når vandspejlet ind imellem lå blankt kom fiskene til overfladen. 

Svære fisk!

Da vi ankom kunne vi hurtigt konstatere at Lars havde glemt noget væsenligt; nemlig stangen. Heldigvis havde jeg en ekstra #5'er og vi kunne, alt imens vi pakkede ud nyde en kølig (velfortjent) pilsner. 

Lars lagde ud med en meget smuk og velnæret bækørred. Ellers var det et par eftermiddagstimer med få fisk i overfladen og en vind der sprang i alle hjørner. Prøvede lidt forskellige fluer og prøvede også om et juletræ fisket på min kyststang kunne bringe overraskelser i nettet. Det blev ikke nogen succes. 

Sluttede med at sætte "Dyret" på min #4'er stang og det var lige det der skulle til at friste en slank ørred. 

Aftenen blev kort: en dag med to fisketure og forskellige andre aktiviteter betød godnat allerede klokken 21.00 {jcomments on}

1000_200_cr_stalling-.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers