Vejret   Tidevand    Vandtemperatur   Søsætning          

Enig, uenig eller har du en kommentar?

Giv gerne en tilbagemelding!

danlendenosv

Nytårstur

Søndag den 1. januar 2023. 230101 fries rodTradition: På årets første dag er det kun frost og is der kan afholde mig fra en tur med det lette flue grej.

Med ønsket om et oplevelsesrigt nyt år!

Kom godt og sikkert ind i det nye år sammen med mine søde naboer. 

Vågnede som vanligt tidlig, faktisk alt for tidligt og slet ikke udsovet. Efter kaffe, varmede hjemmebagte boller og dagens avis var det tid til at finde grejet frem. 

Valgte i dag at lufte en af mine lækre Bjarne Fries splitcane stænger, det gamle Hardyhjul, der var spolet op med en flydende Cortland line med et langt forfang. Forenden af den tynde spids, havde jeg bundet en kuglehoved belastet haruldsnymfe. 

Også i det nye år ser jeg frem til mange oplevelser og fisketure i elven, fjorden, søen og langs kysten. Det gælder tørflue og nymfefiskeriet efter ørred, stalling og helt, geddefiskeriet med de store fluer, og havørreden i fjorden og langs kysten. 

Fiskeriet er for mig og mange andre en god måde at tilbringe tiden udendørs og samtidig nyde den smukke natur, der omgiver os. 

Udover fiskeriet har jeg som bonus stor glæde ved fluebinding, foto og formidling. Også disse aktiviteter ser jeg frem til i 2023.

230101 henrik leth

Årets første dag bød også på nogle byger, og i perioder en god vind fra det vestlige hjørne.

230101 regnbue

Ørreden er farvet og i øvrigt i rigtig god kondition. 

Enig, uenig eller har du en kommentar?

Giv gerne en tilbagemelding!

Lignende artikler:

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers