To meter ørred og en rimte

 Sverige, Kivik fredag den 19. marts: igen en dag hvor havet gav lyd og viste tænder. Kortet på Ipad'en blev grundigt studeret, og vi valgte at sætte kursen nordpå og have fralandsvind. 

130419-sverige

Igen blev fisket igennem så et par enkelte pauser i læ gjorde underværker.

Dagens ret

Lars Matthiessen havde stået for første gangs aftensmad: supermørkt langtidsstegt oksekød med en hjemmelavet pulver bearnaise, hvor der i stedet for fløde blev tilsat noget der minde mest af alt  om yourgurt eller A38. Lidt specielt, men det smagte...

I aften var det min tur til at stå for maden. Igen skulle der kød på menuen i form af en oksemørbrad. Der skulle lige handles lidt ind og ja; det blev færdiglavet svensk hollandaise sovs der i aften blev serveret. Forøvrigt lykkedes det os at fortære hele mørbraden.

Pladserne godt besat 

Vinden havde tydeligt vis samlet alle fiskesyge langs den nordlige del hvor der var fralandsvind. Fandt dog en god plads og kunne komme igang.

Det lykkes mig at fange 3 ørreder med en samlet længde på omkring to meter... Det var selvfølgelig nedgængere. Matthiessen stod for dagens flotteste: en smuk rimte. Andersen var mand for en mindre blank ørred.{jcomments on}