danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Svarta: Finale og evalueringSvarta, Ystad, Sverige 14. april
120414_svarta_aften
Lars Andersen fisker og nyder den skønne aften ved Svarta. 

Aften- og finaletur

I enighed beslutter vi at prøve lykken ved Svarta. Havgusen er nu forduftet og der er udsigt til en smuk aften og solnedgang.

Lars Linekurv, som må have rekorden i at pakke ud og klargøre pontonbåden, var da også i vandet som første mand.

Fisk blev det også ti,l og vi kunne alt mens vi klargjorde bådene, nyde synet af Lars i intim kontakt med en mindre blank ørred...

Vi havde alle håbet på at det skulle blive Ponton Lars lykkelige aften, og at nu skulle han have turens første ørred i båden. Det var igen ligevel og næsten. Få meter og minutter før end deadline, var der en ørred der var blevet smålun på Lars's rejeflue. Det blev ved hugget!

At heldet ikke altid fordeles retfærdigt oplevede vi også. Lars Linekurv roede over til Lars med fluen på slæb. Næppe var mødtes og fik åbnet en øl før end der var bud efter Linekurvens flue. Dennegang en ørred på omkring 85 cm.

Mærkede ellers ikke ikke noget til ørrederne, men så en enkelt springe fri af vandet.

120414_svarta_aften_lars_fisk
Lars Linekurv Mathiessen med aftenens ørred fanget lige for næse af Ponton Lars der i år var mere end uheldig!

Evaluering
2012 turen til Ystad området blev vejrmæssigt en positiv overraskelse (for en gangs skyld lidt bedre end lovet af meterologerne). Fangstmæssigt var det lidt ringere end de foregående år. Årets fisk fordelte sig således: Lars Mathiessen 9 stk. heriblandt de smukkeste. Henrik Leth 8 stk. Lars Andersen, der ellers fiskede med samme setup og fluer på de samme pladser, måtte i år nøjes med et par opstramninger og et enkelt ryk i kæppen! Held er bestemt ikke at foragte!{jcomments off}

1000-200_gudenaaen_fri.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers