Valgkamp 2011

Da valget blev udskrevet "stemplede jeg ud" fra mit formandsjob i Metal Randers for at deltage i valgkampen her i det midtjyske.

Fik under kampagnen mulighed for at møde de mange gode, charmerende og dygtige socialdemokratiske kandidater, som alle også har et godt bankende hjerte for miljøet...

Det blev til et par spændende og lærerige uger, hvor jeg ud over snakken med kandidaterne fik diskuteret politik med flere hundre mennesker fra midtjylland.

FV11_prodan_torben_lars13. september. Mødtes kl. 05.30 på PRODAN med Torben Hansen og tillidsmand Lars Knudsen
FV12_rene_ska
12. september. Besøger Huset Venture. Efterfølgende uddeling i Gjellerup med maser af god stemning og kampgejst!

FV11_iben
Mandag den 12. september. Så er vi i Hadsten hvor vi mødte Iben Sønderup. Der blev uddelt valgpjecer, rundstykker og opmiuntrende ord om det kommende valg.
FV2011_maja_panduro
Fredag den 9. september. Besøgte sammen med Maja Panduro Verdo. Efterfølgende stor den på uddeling af roser og æbler på Rådhustorvet i Randers
FV2011_torben_hansen
Fredag den 9. september. Startede dagen med besøg på Randers Tandhjulsfabrik hvor der blev udddelt rundstykker og foldere om Torben Hansen. Direktør Søren Fischer sagde i forbindelse med besøget: Jeg skal gøre mit til at Torben ikke kommer til at mangle en stemme!
FV2011_lene_norlund
Torsdag den 8. september. Mødtes med charmerende Lene Nørlund hos K. P. Komponent i Spjald. Kørte efterfølgdne til Lem hvor der var agitation foren brugsen og uddeling af "valgposer" på det lokale plejehjem...
FV2011_Daniel_Toft
Onsdag den 7. september. Gadeagitation med Daniel Toft Jacobssen i Juelsminde. Masser af god stemning og optimisme!
FV2011_Henrik_Dam
Onsdag den 7. september. Startede dagen kl. 06.30 med uddeling af rundstykker. Efterfølgende stod den på uddeling af foldere og gadeagitation.

FV2011_Leif_lagn
Tirsdag den 6. september. Kampagne sammen med Leif Lahn Jensen. Besøgte SAPA i Grenå - endnu en virksomhed der lukker ned. De mange afskedige medarbejdere efter spørger opkvalificerende efteruddannelse frem for tåbelig aktivering...!
FV2011_Thomas_jensen
Tirsdag den 6. september, Møder Thomas Jensen til morgen uddeling på Danfoss i Silkeborg. Herfra lyder meldingen: "vi stemmer rødt"...! Stemte efterfølgende dørklokker og uddelte materialer. 
FV2011_Mads_Panny
Mandag den 5. september. Med Mads Panny på "Dør til Dør" kampagne i Viborg. 
FV2011_karin_gaardsted
Mandag den 5. september. Tror de fleste i Viborg jkender Karin.Var bl.a på gaden og torvet!
FV2011_Mogens_jensen
Fredag den 2. september. Med Mogens Jensen til uddeling på Slagteriet i Herning. Efterfølgende gadeagitation. 
FV2011_Peder
Fredag den 2. september. Morgen agitation ved Flextronics i Skive der lukkes årets udgang. "Der mangler arbejdspladser", lyder det fra mange af de omkring 300 ansatte...
FV2011_Anette_Lind
Torsdag den 1. september. Anette Lind brænder for lokalområdet, hvilket vi tydeligt bemærkede da vi besøgte Valdemar Bier i Holstebro. 

FV2011_Rasmus_Lynghoj
Torsdag den 1. september. Sammen med Rasmus Lynghøj Christensen. Startede dagen med et morgenbesøg his B&O i Struer.
FV2011_kirsten_brosbol
Onsdag den 31. august. Kampagne og virksomhedsbesøg sammen med Kirtsen Brosbøl. På billedet ses Peter Olesen, Palle Langkjær, Kirsten Brosbøl, Henrik Leth, Anita og tillidsmand

Onsdag den 31. august

FV2011_Jens_Joel_holdet
Tirsdag den 30. august. I midten ses Jens Joel som vi hjalp med at uddele foldere og roser. Dan Jørgensen kom også lige forbi.
2011_FV_Otto_hold
Tirsdag den 30 august. "Dør til dør" kampagne i et område med ældreboliger. På billedet ses Klaus Poulsen, Otto Ohrt, Majken Kidmose, Henrik Leth og Anita.{jcomments on}
Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers