danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Fredag og lørdag 7/8 aug 2015

150807 karlby makrel

Allerede da vi ankom var der jagende makrel i overfladen og med en streamer fisket på en line med en synkende spids, var der også snart fisk!

Djurland, Stensgårde, Karlby Klint.

150807 karlby seatrout

Under jagten på makraller kom jeg ud på 4-5 meter vand hvor denne mindre ørred åbenbart også syntes det behageligt at opholde sig! Svømmer stadig i området!

150807 karlby dinner lejr

Havde læsset bådene med proviant og sovegrej. På denne fine plads slog vi lejr, og snart var der pølser og senere makrel på grillen. 

150807 karlby night fishing

Vandet var sjældent roligt. Fandt under land jagende fisk, som jeg var overbevist måtte være vægtige ørreder. I første kast tog en godt 40 centimeter stor torsk fluen. I det efterfølgende kast, var det en makrel. Fiskede på mellem en halv, og en meter vand!

150807 karlby godnat

Ingen af os finder det fornøjeligt at fiske mens det er mest mørkt. Inden de planlagte timer på madressen i strandkanten, var det tid til at evaluere...

150807 karlby mong waves

Vore Anderson både kan både bære en god oppakning og en potent motor. Mens vi sov slog vejret om og vi vågnede op til en overskyet morgen med nordlig vind. Fik på vejen retur et par makreller, en hornfisk. Mistede desuden en ørred på mellem 45 og 50 centimeter.  

Visit Djursland

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16