danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Mildt, vind og vand!

Søndag den 25. oktober 2020.201025 Fjellerup Seatrout

Havde en enkelt ørred der tre gange nippede til fluen. Lidt senere fangede jeg og genudsatte denne blanke ørred. Bemærk havlusen. 

Djursland, Fjellerup.

Afslutningen på en heftig uge

Selv om jeg er pensionist, kan der godt være booket godt op i kalenderen. Mandag deltog jeg i et møde med nogle borgere i Øster Tørslev der er bekymret over risiko for mere skydning på skydebanen. Efterfølgende arbejdsgruppemøde om beskæftigelsespolitikken. Tirsdag havde jeg min første vielse på det gamle rådhus. Meget stemningsfyldt. Så går du i bryllupstanker, er jeg klar! Onsdag  var der møde om omsorgsarbejdet og efterfølgende Gudenådebat med Jars Goridsen arrangeret af dyrlægeforeningen. Tordag stod den på bestyrelsesmøde i den Hørniske Stiftelse, hvor jeg er formand. Efterfølgende var der møde i Omsorgsudvalget og derefter livesending i ULNITS& LETH regi. Fredag fiskede jeg sammen med henrik Minor Vedel. Lørdag var der uddeling af vores lokale avis, SOCIALDEMOKRATEN 

Bag anden revle 

Dagens tur gik til Fjellerup. Vi havde valgt pladsen pga vejrudsgten, der bød på meget frisk vind fra sydlig retning og regn. 

Da vi ankom var vandstanden ekstrem lav. Vinden har skubbet vandet væk fra Norddjursland. 

Ville fiske i badekarrende, men der var allerede lystfiskere på pladserne. 

Valgte istedet at fiske bag anden revle hvor vadefiskerne ikke kan nå ud.

Lagde ud med en ørred der tre gange smånappede i fluen. Senere blev det til en af de desværre meget sjældne Kattegat torsk, som vi for årtier siden ikke kunne undgå at fange. 

Slutteligt huggede en mindre blank ørred fluen. En vild fisk der gang på gang sprang fri af vandet, men som til sidst måtte en tur i nettet inden foto og genudsætning

Også Lar Andersen havde ørred i nettet som blev genudsat. Tror turen og fangsten gjorde godt på den lidt tømmermænds ramte Lars. 

201025 Fjellerup opklaring 

Dagen startede med nedbør, men omkring middag stilnede det af og vi fik lidt opklring fra vest

201025 Fjellerup Torsk

Dejligt gensyn.... Meget længe siden jeg sidst har fanget en kysttorsk fra nordkysten på Djursland. 

201025 Fjellerup Lars Andersen

Bådbygger Lars Andersen trængte efter en munter lørdag aften til lidt frisk luft. Det fik. han!

1000_200_aborre.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers