Hollænderbesøg, pontonbådssnak og strandtur

Mandag den 27. maj 2024. 240527 hans v klinken fjaesingFjellerup: I dag havde jeg husket den vigtige ålesaks, der sikkert kan holde fjæsinge i ro mens fluen frigøres. Ellers gik dagen i godt selskab med hollandske Ina og bogaktuelle Hans Van Klinken, Lars Andersen og min kæreste Dorte, der fik gået en lang tur langs stranden.. 

Fjæsing i rå mængder og flydende hollændere

Den 24. juni går turen sammen med Ina og Hans Van Klinken nordpå mod Rena Fiske Camp. Udover fiskeriet, er det også planen at Klinkhammer fluen skal fejres. Det er netop 40 år siden at den kendte og velfangende flue første gang blev pupliceret.

Da det også er planen at vi skal fiske fra pontonbåd  i Rena elven og at Hans i øvrigt er lidt lun på en pontonbåd, mødtes vi hos Anderson Pontoon. Her blev det til en masse snak om de forskelllige både, udstyr m.v.

Selvfølgelig skulle vores hollandske venner også prøve "fartøjet" så omkring frokost gik turen til Fjellerup, hvor vi i første omgang nød en beskeden frokost. 

Fjæsing i hvert kast!

Skulle selvfølgelig også fiske og startede med et par hornfisk. Oplevede også snart, at fiskede jeg fluen over sandbund var det fjæsing der huggede. 

Havde i dag heldigvis husket den vigtige fjæsingtang og fik da også et par gange da hjulpet Hans med at få den smukke fisk med de giftige pigge af krogen. 

240527 hans v klinken haevet finger

Av... Efter nærkontakt med en fjæsing søndag er fingeren tydeligt hævet og bestemt også øm. 

240527 hans v klinken fishingTid til en prøvetur. Vi var kørt til Fjellerup hvor både Ina og Hans Van Klinken, der i øvrigt have 43 års bryllups dag, fik prøvet en pontonbåd.

240527 hans v klinken dorte aagaard

Mens vi fiskede og prøvede pontonbåde gik min kæreste Dorte Aaggard en lang tur langs stranden. 

240527 hans v klinken showroom

Hans Van Klinken er blevet lidt forelsket i en Anderson Speedster, der pakket sammen fint kan ligge i tagboksen på Toyota'en. 

240527 hans v klinken lars andersen

Hans Van Klinken og bådbygger Lars Andersen efter en god dag med besøg på værksted, showroom og fisketur ved Fjellerup.

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers