Walk, Talk og bølger!

Fredag den 21. februar 2020.200221 taupo waves

Vinden havde fået bølgerne til at rejse sig i Lake Taupo 

 New Zealand, Lake Taupo

Efter et hyggeligt møde med nogle af medlemmerne i Taupo Fishing Club, og en god snak med klubbens forkvinde Sjirley Fraser, som næsten fisker lige så meget som jeg gør det, var der en god time til at solen gik ned.

Valgte igen at køre ned til kølige og klarvandede Waitahanui River for at fiske i området hvor det kølige vand mikses med det varmere søvand. I det område er der altid fisk og normalt også fiskere. I aften havde jeg "The Rip", som er området hvor floden vand mødes og blandes med søens vand, hedder. 

Vinden og specilet bølgerne var dog lidt mere friske end jeg havde forudset. Min #6 flydeline var ikke det rigtige valg og jeg havde absolut ingen chancer for at holde min flue under kontrol. Efter at en bølge havde fyldt mine waders med vand, valgte jeg at gå op i floden 

Solen var efterhånden blevet så lav, at jeg havde vanskeligt ved at "sight" fiske. Gik lidt optrøms og fandt en flok ørreder der tog insekter på overfladen. Det var tydeligvis mindre ørreder.

Riggede om med et tyndere forfang og en #16 CDC sedge og havde vel omkring en halvtimes spændende fiskeri efter regnbueørreder på op til 35 cm. 

 

 

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers