danlendenosv

Premiere tur til Glenstrup

Tirsdag den 3. maj 2022.220503 glenstrup boat

Glenstrup Sø: På årets første tur i søen oplevede jeg, lige som Allan B. Pedersen og hans kammerat, at gedderne blot fulgt efter vore fluer....

Mit første jydske fiskevand....

Oplevede flere gange at gedderne, på samme måde som min kat gnider sig kælent op af dørkarmen, på det nærmeste gnubbede og skubbede til mine fluer. Jo, skiftede flere gange fluer. Store, små, lyse mørke... Lige meget hjalp det og kun en enkelt fik rigtigt fat i fluen...

Geddeerne burde ellers være sultne efter gydning i april, men faktisk er jeg ikke sikker på, at gydningen i den kølige dybe sø endnu er overstået. Tidligere har jeg oplavet massiv gydning i sivene helt hen til begyndelsen af juni. 

Noget andet der kan påvirke geddernes bidelyst og agressivitet er en skiftende vindretning. I dag oplevede vi en frisk vind fra det østlige hjørne. Glenstrup Sø ligger øst vest. 

Kunne, da jeg gik i land og fik en snak med Allan og hans fiskemakker konstatere at de havde haft nøjagtig samme oplevelse. 

Mere om Glenstrup Sø 

Har du lyst til at læse mere om Glenstrup Sø, som jeg har fisket i utallige gange siden jeg flyttede til Randers i ´76, kan jeg anbefale følgende: Glenstrup Sø - mit første jydske fiskevand!

220503 glenstrup allan

Mødte bl.a. Allan B. Pedersen som efter opstarten af sin fiskegrejs- og outdoor forretning i centrum af Hobro. Mangler du grej og er du i nærheden af Hbro kan jeg varmt anbefale at du aflægger Allan et besøg i hans forretning www.breakfishing.com

220503 glenstrup bakker

Glenstrup Sø er dannet i istiden og omgivet af bløde bakker.

220503 glenstrup hsf boatsHar du lyst til at fiske i Glenstrup kan jeg varmt anbefale et medlemsskab af Hobro Sportsfiskerforening. Som medlem har du bl.a. brugsret til disse joller. 

Link til Hobro Sportsfiskeforening

1000_200_cr_stalling-.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers