danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Gudenåen den 28. marts 2013: Mens isen stadig driller i fjordene, søerne og Bredningen, er Gudenåen isfri. Sammen med Claus T. Nielsen, Steen Thostrup Häggqvist og Lars Andersen stod den Skærtorsdag på en drifttur fra Stevnstrup til Randers. 

 

130328 Gudenaa guide

Solen varmede og humøret var højt, da vi ved ti-tiden søsatte og med strømmen satte kursen mod Randers!

Guidebåden 

Lars Andersen skulle for første gang i år nyde at fiske fra Guidebåden. Så mens jeg sørgede for at holde kursen og en bekvem afstand til åens bedste geddespots, kunne Lars koncentrere sig hundrede procent om at fiske... Der skulle da heller ikke gå ret længe før en første gedde gik til den smukke kobberfarvede fluen, som forøvrigt var bundet af Jeppe Lyngsø.

Snart var der atter bud fra Naphans. Flere hanner med "kærlighedsbid" kom indenbords. Madammerne, der indtil temperaturen stiger en anelse, hellere vil bide bejlerne end at gå igang med gydningen, må helt sikkert være i området...

Udover bidmærkerne var samtlige gedder også fyldt godt op med igler. 

Fiskede selv når Lars trængte til at brænde lidt tobak. Det blev på relativt få kast til 4 gedder.

Kirkerenden

Frokosten blev holdt i læ af motorvejdsbroen. Herefter fortsatte vi nedstrøms. Havde tænkt mig at guide Lars gennem Kirkerenden, men måtte konstatere, at kanalen er lukket, eller rettere vokset til. Måske nogle af jollefiskeren med masser af HK på bagsmækken ville bruge lidt tid her? 

130328 gudenaa gedde claus

Claus T. Nielsen havde en dag hvor Naphans bare ikke ville blive på fluen. Tror helt sikkert på, at det er fiskefeberen der har fået forceret tilslaget?

130328 gudenaa 2 gedder

 

Stemningen stiger når der er dobbelt Naphans!

God afslutning på vinterfiskeriet!

Med få dage til gedderne velfortjente fredning kan vi se tilbage på et vintergeddefiskeri, der bogstaveligt har være frosset ned. Håber de kommende vintermåneder vil blive lidt mildere. Har vi ikke fortjent det? 

 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_John_Kirsten_Flydering.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16