danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Flash på Mors Dag!

Søndag den 12. maj 2013. Gudenåen og Tange Sø: En kølig dag med træge gedder og masser af oplevelser og råhygge! 

130512 Kgs-bro Tange

Et par leddelte flashfluer med "push-up" blev præsenteret for Hr og Fru Naphans. Det blev til omkring 15 bekendskaber og en flok løse forbindelser. 

Gedderace på Gudenåen og i Tange Sø

Startede dagen med lidt morgenfluebinding. Jo, klokken 3.30 fisk jeg nogle ideer, og da der allerede var god gang i solsorten, blev der brygget kaffe og bundet... Skulle møde Peter Albertsen, Claus T. Nielsen og Jan Kristansen ved Kgs. Bro kl. 08.00, men var i særdeles god tid, så turen gik omkring Tange by og langs søen. Jeg ville tjekke om der var myg og måske ringende helt. Det var der desværre ikke! 

På hele å-strækket havde vi kun nogle enkelte tilbud og specielt Claus brillierede med en stribe "løse" forbindelser, der var ved at drive ham til vanvid.

I deltaet begyndte der at ske noget mere og Naphans måtte ind og hilse på. 

Endnu mere lystigt blev det efter frokosten (sådan er det næsten altid), hvor mine nye fluer for alvor viste deres værd, men mere herom senere. 

Igen i dag, på mors dag, svigtede madammerne. Der var åbenbart større fristelser i vandet end vores fluer?

Åen og søen er på grund af den forsinkede grødevækst begge særdeles fiskbare.

På min egen konto talte jeg 8 gedder på op til omkring 4 kilo. Havde desuden en del tilbud på en dag hvor Naphans var mere forsigtig en i biddet! {jcomments on}

1000_200_aborre.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers