danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 9. juli 2013. Randers Fjord, Dronningborg Bredning: Da jeg ankom lidt over klokken fire var nattergalen særdeles aktiv. Snart dukkede Claus Thyregod også op, lidt forsinket som følge af en spritkontrol på Århusvej. Godt at ordensmagten også er kvikke ud på de små timer....

130609 bredningen

Lav vandstand og varmt vand er ikke optimalt når det gælder om at lokke gedderne til fluen... 

Bredningen er fortsat fiskbar! 

Var lidt spændt på om grøden var "vokset amok" og havde umuliggjort normalt fiskeri. Da vandet samtidigt var et godt stykke under normalen, havde vi forventet, at gedderne i første omgang ville være forsigtige; og det var de!  

Det blev til utallige "takes". Typisk blev fluen taget i overfladen uden at Napghans blev kroget... Kom til at tænke på om gedderne idag bed mere instinktivt, end af sult? Under normale omstændigheder falder huggene hårdt og særdeles kontant. Man er ikke tvivl!

I dag var det nærmest som om at gedderne mere var til "kærtegn".... Prøvede med diverse fluer og havde også et par gode takes på en af de nye poppere, der er meget støjende og effektive når det gælder om at tiltrække sig opmærksomheden!

 

Fiskede fra ca. 04.30 til 10.00. Claus lande og genudsatte tre gedder, men jeg havde to inde "at vende". Desuden havde vi bedde op i mod ti "takes". {jcomments on} 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_lars_gedde_fight.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo