danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 18. august 2013. Bredningen: Lars Kristiansen, Jan Steffensen og Kasper Jensen var friske og som aftalt klar kl. 7.00 ved P-pladsen ved Dronningborg Lystbådehavn. Tidspunktet for dagens tur var valgt således vi kom til at fiske i højvande - en absolut fordel når grøden står højt! 

130818 bredningen2

Havde fat i et par aborre i pæn størrelse samt lidt gedder på popper, diver og svævende flashflue! 

Fiskbar trods meget grøde!

Det er efterhånden et par måneder siden at jeg sidst besøgte Bredningen og det var ikke lige til at se "vores" sti gennem sivene ned til vandet. Efter et par forsøg lykkedes det dog at finde den rigtige vej ned til vandet og fiskene. 

Startede med en popper og der gik ikke mange kast før en mindre gedde sprang helt fri af vandet for at inhalere godbiden. Fornøjelsen var dog kort og Naphans slap med skrækken denne omgang! Popperen fik et par tilbud mere, men uden at det lykkes at kroge gedderne. En Diver kom på forfanget og snart var der fast fisk. Sluttede med at fiske med en flashflue og kunne ved middagstid se tilbage på en skøn formiddag med "godag" til 7 gedder og 2 aborrer der begge ville gøre sig ved den kommende aborrekonkurrence!

130818 bredningen3

Lars Kristensen sluttede med denne gedde. Vandet var siden vi tog ud faldet omkring 30 centimeter. Ellers havde et par byger passeret og vinden frisket op!

130818 bredningen1

 

Kasper, Jan og Lars. Der fisk til alle på denne dejlige søndag formiddag i det bynære fiskevand. Næste gang må jeg vist have lidt værktøj med til sivene! {jcomments on}

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_Henrik_Leth_gedde.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16