danlendenosv

I infight på kampdagen!

Lørdag den 1. maj 2021.210501 tange borgmester tale

På turen hørte jeg flere majtaler, bl.a. vores borgmesters ved Randers arrangementet. 

Gedder og majtaler online!

Siden min pure ungdom har jeg altid deltaget i diverse 1. maj arrangementer.

I dag kunne jeg for anden gang kombinere 1. maj deltagelsen med en premiere tur efter gedder. Faktisk gik det rigtigt fint med både maj-taler og Naphans online!

I dobbeltbåden

Med bilen på værksted (en akut forstoppelse med brændstoftilførelsen), er det godt med andre gode alternativer. Heldigvis var Henrik Minor Vedel med på, at dagens tur skulle foregå i min dobbeltbåd fra Anderson Pontoon, som uden problemer kunne pakkes i Citroenen sammen med motor og grej. 

Søsatte ved P-pladsen ved Ans og satte ved hjælp af den lydløse Torqeedo turen opstrøms, mens vil lyttede til Mette Frederiksens og Lizette Risgaards majtaler og nød kaffen. 

Mødte i området hvor åen omdannes til et vandbassin Dan Konradsen som havde været igang i flere timer. 

Dan Konradsen havde flere stænger med,og var så venlig at låne Henrik (Mong) et sæt, hvor linen passede til stangen. Mong havde af en eller anden grund fået et hjul med en alt for let line med på turen, så kastet med de store fluer var problematisk. Bedre gik det med lånegrejet. 

Efter blot få kast var der gedder, som viste den specielle intensive interesse for fluen, som er så facinerende. 

På videoen kan I opleve lidt at stemningen....

De første svaler

Lidt før middag havde den store oplevelse, at en stor flok svaler ankom. En stor oplevelse, også at se de flere hundrede fantastiske flyvere og hvorledes de med det samme begyndte at jage dansemyg, sikkert godt sultne efter den lange flyvetur. 

210501 tange guideboat

Min dobbeltbåd og greje er klargjort til en god tur. 

210501 tange dan konradsen

Mødte Dan Konradsen der var ankommet ved solopgang.

210501 tange bredden

Både under og over vandet kunne vi opleve og nyde foråret. Desværre hørte vi ikke, at en fritløbende Gudenå blev nævnt i nogle af majtaler. En vildere og mere oprigtig natur er ellers et emne der interessere mange....

Lignende atikler

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers