Vejret   Tidevand    Vandtemperatur   Søsætning          

Enig, uenig eller har du en kommentar?

Giv gerne en tilbagemelding!

danlendenosv

Gode ved gedderne

Mandag den 31. januar 2022.220131 tange flue

Tange: Weekendens stormvejr havde "rørt godt rundt" og vandet var en smule uklart. Fiskede et par timer og havde fat i enkelt gedde. 

Lidt motion. en enkelt gedde og en god oplevelse

Trængte til at få rørt mig lidt og valgte at køre til Ans og søsætte.

Valgte at benytte årerne og fiske i området omkring broen. 

Vind var der ikke noget af og indimellem kikkede solen frem. Det føltes behageligt selv om temperaturen kun sneg sig op til et par enkelte grader. 

Kunne se at der stod et par fiskere ved broen og frygtede at jeg igen skulle opleve ophaling og drab på store rognfyldte gedder. 

Mens jeg fiskede fulgte jeg de to lystfiskere, der med forskellligt endegrej fiskede i det dybere vand under og omkring broen. 

Da jeg roede ind for en snak huggede en gedde "gummidyret" som som blev jigget over bunden (3 - 5 meters dybde). Fighten foregik uproblematisk og gedden blev landet i det store knudeløse net. 

Nød at se hvorledes de sympatiske fiskere håndterede gedden og fik da også efterfølgende en kort snak. 

Selv fik jeg en enkelt gedde i lidt mindre størrelse. Gedden blev som  frigjort fra den modhageløse AHREX uden at at komme fri af vandet. 

220131 tange gedde

Netop som jeg returnerede var der bid. Kunne se på fighten at det var en lidt større gedde. Nød at se hvorledes gedden blev fightet, afkroget og behandlet omsorgsfuldt og med respekt. Bemærk afkrogningsmåtten der beskytter geddens slimlag.

Enig, uenig eller har du en kommentar?

Giv gerne en tilbagemelding!

Lignende artikler:

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers