Vejret   Tidevand    Vandtemperatur   Søsætning          

Enig, uenig eller har du en kommentar?

Giv gerne en tilbagemelding!

danlendenosv

Flashdance med NaphansGudenåen og Tange Sø
120304_tange
Trods en kølig sydøstlig vind var Naphans i humør til en svingom! 

En god weekend er en fiskeweekend! 
Efter lørdagens hyggelige fluebinding i Ålestrup, hvor jeg efter en pause med de små fluer på mere end et halvt år stillede op i tørflueklassen, stod søndagen på en tur til Gudenåen og Tange Sø.

Ud over Sten Flashflue.dk, havde Bombay-drengene Bombarda Frank, Kip Edef og Gunnar Scrøder fået samme fremragende ide. Rask gik det ned af Gudenåens klare vand og det skulle ikke vare længe inden at Steen havde kontakt til den første gedde.  Da vi nåede frokostpladsen, lige der hvor den opstemmede Gudenå bliver til sø, havde vi hilst på fire gedder hver. 

Kogte pølser og varm thaisuppe gjorde rigftigt godt, og vi var både varme og fiskeklar da vi gik i bådende for at fiske i søen. 

Gedderne, flest mindre hanner stod spredt, men i mindre flokke. Var der en, var der hver gang flere... De har samlet sig i anledning af den forestående gydning, og der er med sikkerhed en eller flere store rogntunge madammer i områderne, som hvis lejligheden byder sig, ikke går i vejen for at æde en af bejlerne.... 

Det blev til nærkontakt med flre gedder, og jeg kunne samme med Sten tælle, at vi sammenlagt havde fanget og genudsat omkring 25 gedder som ikke kunne modstå fristelsen til en svingom med vores store røde/sølv flashfluer. Hvad bombay-drengene fik kontakt med må vi havde tilgode, da de gik i land lidt længere opstrøms. {jcomments on}

Enig, uenig eller har du en kommentar?

Giv gerne en tilbagemelding!

Lignende artikler:

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers