danlendenosv

Årets første efter fyraftenstur!Bredningen, Randers Fjord
120314_bredningen
Sammen med viber, lappedykkere, et par fasaner og et rådyr nød jeg denne dejlige forårsdag!

Solen stod stadig højt på himlen da jeg ved firetiden satte kursen mod Bredningen. Vandet var netop begyndt at falde da pontonbåden blev søsat fra diget nord for Dronningborg Lystbådehavn. 

Overraskende nok havde jeg hele fiskepladsen for mig selv, og forventningerne var selvfølgelig også i top da den store flashflue blev kastet ud i lidt brunalgefarvede vand. 

Første gedde huggede lige i kanten af et bælte med siv som isen havde knækket et godt stykke under vandlinien. Den lille gedde på godt et par kilo blev hurtigt befriet for fluen og genudsat. Næste gedde tog fluen på godt to meter vand. Kunne med det samme mærke, at der var tale om en stærk fisk, der dog snart skulle vise sig at have flere muskler end vægt. Den vejede vel omkring fire kilo. 

Fiskede en lille time mere uden at mærkemere til gedderne. Vandet var, mens jeg var ude faldet næste en halvmeter og jeg bemærkede at der var rigtigt mange småfisk inde i kanalen hvor jeg havde søsat og hvor jeg nu skulle have pontonbåden op. {jcomments on}

 

Lignende artikler:

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers