danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultGudenåen, Kgs. Bro-> Ans
120606_tange 
God stemning og pænt med gedder under dagens tur fra Kgs Bro til Ans.

Bent Bøgh der pt. lever i eksil i Holbæk, men snart vender tilbage til Randers, Jan Kristiansen, Claus T. Nielsen var friske fra morgenstunden og klar ved Kgs. Bro kl. 07.00.

På åstrækningen var gedderne igen i dag modvillige, og det blev for mit vedkommende kun til to tilbud på trods af intensivt fiskeri. Prøvede eller at holde mig som bagerste båd, hvad der oftes er mest givende.... Gedderne skal måske lige vækkes? 

Lidt mere gang i Naphans kom der som ventet da vi nåede det område hvor Gudenåen er synligt påvirket af den ødelæggende opstemning ved Tange.

Her tror jeg også, at Jan var taknemmelig for at jeg havde en lille K-pump monteret bag mit sæde, sådan for en sikkerheds skyld. Jans båd var tydeligvis temmeligt "halt" og der måtte pumpes et par gange inden opsamlingsstedet ved Ans Dæmningen.  

Efter frokosten kom der på en lidt mærkelig måde gang i gedderne. Vi kunne fiske flere hundrede meter uden at mærke det mindste. I et mindre område var der så til gengæld godt gang i gedderne, og typisk blev der i hurtig rækkefølge kroget 3-4 stykker. 

Jeg fangede i løbet af dagen 12 gedder på en diver med skumhovede. Flere tog fluen helt i overfladen eller med et synligt take - så det var ikke så ringe! Havde også 4-5 gedder der ikke blev hængende ... 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_lars_gedde_fight.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16