danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Masser af grøde og vind!Kongens Bro, Gudenåen, Tange Sø 
120603_tange_kgs_bro
Dagens tur blev en blandet fornøjelse. Det var fra morgenstunden køligt og blæsende!


Mødtes klokken seks med Sten Thostrup Häggqvist ved pladsen over for Kongens Bro Kro. 

Besluttede at der i dag skulle sastes på en popper, der med masser af af høj grøde i det meste af åens bredde, burde kunne gøre et godt job.

Naphans var dog ikke enig i dette valg, og først da jeg skiftede en en traditionel flashflue på den nederste å-strækning, kom der en mindre gedde ind at vende! 

I øvrigt er jeg forbløffet over hvor meget grøden er vokset på godt en uge!

Åen og den øvre del af søen er næsten umulige at affiske, så mon ikke naphans vil hygge sig gevaldigt i det klare vand, hvor der også er rigtigt mange småskaller og andre godbider?

Da vi nåede søen kom vi for alvor i infight med den kraftige modvind, der fik bølgerne til at vise tænder. Benene blev brugt flittigt, mens vi præsterede det ene kast efter det andet...

Gedderne ville kun modvilligt gå til fluerne, og da vi godt ømme i benmusklerne, kunne vi se tilbage på en dag med i alt syv gedder fordelt med fire til Sten og tre til mig. 

Om det er godt eller skidt er der sikkert mange meningerne om, men vandre muslingen har nu gjort vandet så klart, at vi de fleste steder kan se søbunden helt nede ved Ans. Det er ny og en dramatisk ændring der er sket på få år! Læs mere HER {jcomments on} 

1000_200_mariager_spring.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers