danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Lørdags flashdance med Naphans!Brakke gedder i Bredningen
121006_bredningen
Lørdagens tur startede roligt og kulminerede først på eftermiddagen med gedder i flertal! 

Da vi ankom ved nitiden var vandstanden høj, det var gråvejr og vindstille. Havde med det samme en gedde der hele fire gange slog til flashfluen uden at blive hængende.

Fiskede i området øst for Lydtbådehavnen i Dronningborg. Gedderne var meget tilbageholdende og gik til fluerne med stor ydmyghed. Havde inden solen tittede frem og vinden skabte lidt bølger 7-8 løse hug og tre Naphanser inde at vende...

Skiftede til en mindre flue, som gedder nogle gange hugger kontant i modsætning til de store, som de nogle gange forsøger at vende i munden, og derfor ikke kroges ret godt. Det gav resultat. Havde med det samme fire hug og de blevet kroget! Sejlede over til Jeppe Lyngsø som indtil videre kun havde haft et par enkelte fisk. Nu kom der gang i sagerne og Jeppe havde i de næste fire kast, fire gedder - altså lidt mere end et ægte hat-trick! 

Den næste time gik det lystigt. Flere gange havde vi begge gedde på fluen, på samme tid. Sluttede fiskeriet ved halvtretiden og havde da haft 15 -20 gedder i hånden og omkring 10 til at tage fluen uden at blive hængende. Tror også Jeppe og Peter Albertsen var tilfredse med dagen der startede forsigtigt. 

Tænker lidt på Jeppe, der havde søsat ved slæbestedet og nu kan se frem til en rotur i modvind og modstrøm - sikke på at armene er ømme og at søvnen er god! {jcomments on}

1000_200_x_streamer.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers