danlendenosv

Våd testtur i BredningenGuidebåden på testtur i Bredningen
121013_bredningen
På trods af masser af vand og vind stod lørdagen på en tur til Dronningborg Bredning.

Claus Wied og norske Lars B. Johansen fra Rena Fiskecamp DA havde sat mig i stævne for at få testet guidebåden på vandet. Det meste af natten og hele dagen stod regnen ned samtidig med at det blæste frisk og koldt fra øst. 

Valgte Bredningen fordi der var udsigt til kraftig faldende strøm i Gudenåen, noget der bestemt ikke er godt for gedder eller Claus, der havde medbragt sin flydering. 

Vi startede dagen med at jeg satte mig i guidesædet og overlod stangen til Lars. Heldigvis skulle der ikke mange kast til, før end den første gedde iltert hugge fluen.  Snart var der bid igen og igen... 

Efter godt et par timer byttede vi plads, og jeg kunne for første gang prøve hvor behageligt det er, at sidde i det drejelige sæde og kun skulle koncentrere mig om at placere fluen. Rigtigt behageligt at kunne sidde på tværs og hvile benene på pontonen. Havde travlt med at snakke med Lars, og havde flere gange gedder, der næsten sprang ud af vandet i deres bestræbelser på at hugge på fluen. Det blev dog trods alt hurtigt til tre gedde indenbors. 

Dagen sluttede med at Claus fik en hurtig tur i båden. Inden vi skilltes stod den på varm kaffe og lidt Rena billeder på Skytten, hvor Lars Andersen også dukkede op. {jcomments on} 

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers