danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultGuidebåden på testtur i Bredningen
121013_bredningen
På trods af masser af vand og vind stod lørdagen på en tur til Dronningborg Bredning.

Claus Wied og norske Lars B. Johansen fra Rena Fiskecamp DA havde sat mig i stævne for at få testet guidebåden på vandet. Det meste af natten og hele dagen stod regnen ned samtidig med at det blæste frisk og koldt fra øst. 

Valgte Bredningen fordi der var udsigt til kraftig faldende strøm i Gudenåen, noget der bestemt ikke er godt for gedder eller Claus, der havde medbragt sin flydering. 

Vi startede dagen med at jeg satte mig i guidesædet og overlod stangen til Lars. Heldigvis skulle der ikke mange kast til, før end den første gedde iltert hugge fluen.  Snart var der bid igen og igen... 

Efter godt et par timer byttede vi plads, og jeg kunne for første gang prøve hvor behageligt det er, at sidde i det drejelige sæde og kun skulle koncentrere mig om at placere fluen. Rigtigt behageligt at kunne sidde på tværs og hvile benene på pontonen. Havde travlt med at snakke med Lars, og havde flere gange gedder, der næsten sprang ud af vandet i deres bestræbelser på at hugge på fluen. Det blev dog trods alt hurtigt til tre gedde indenbors. 

Dagen sluttede med at Claus fik en hurtig tur i båden. Inden vi skilltes stod den på varm kaffe og lidt Rena billeder på Skytten, hvor Lars Andersen også dukkede op. {jcomments on} 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

tjaerby_baek_ned.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo