danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 19. maj 2013. Randers Fjord: Det varme og solrige vejr sætter gang i grødevækst og vandtemperatur. Så det gælder om at komme ud inden grøden bliver for voldsom og vandtemperaturen sløver. Lars Andersen var frisk til dagens sats som foresgik med Dronningborg Lystbådehavn som udgangspunkt....

130519 bredningen

Flere dage med vinden i østlig retning har "tømt" fjorden for vand. I perioder var gedderne i biddet, men snart var der faste og smånap.  

Forplantning og dramatik i rørskoven

Søsatte ved Lystbådehavnen og besluttede at starte fiskeriet i området vest for havnen. Her gik der ikke lang tid før end vi begge havde bid på samme tid. Endnu et par gedder måtte ruske i fluen, inden vi satte kursen østpå.

Vandstanden var meget lav hvilken passede hejrede fint. Kunne tydeligt se at de også havde held med fiskeriet . 

Rørhøgen var også i dag særdeles aktiv og på udkik efter godbiden mens den majestætisk afpatruljerede rørskoven. Også her var der gang i parringslegen; flest brasen, men vist også en gedde eller to.

Flere gedder kom ind, men det var helt tydeligt at aggressiviteten og huglysten aftog efterhånden som vandstanden langsomt begyndte at stige. Gedderne tog vores fluer, men de slap hurtigt igen uden at være kroget. Om det så var vandvendingen eller en aftagende hugperiode, finder vi nok aldrig ud af - og det jo også det der er det charmerende ved geddefiskeri. {jcomments on}

 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_Henrik_Leth_gedde.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16