danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Seks flydere på en smuk efterårsdag!

Søndag den 13. oktober 2013. Gudenåen og Tange Sø: Brian Thyregod, Jesper Schrøder, Peter Albertsen, Henrik "Mong" Vedel, Torben Østergaard-Andersen var friske ved Kgs. Bro klokken 7.00 på en mørk, diset og kølig efterårsmorgen.

131013 Tange1 fight

Peter Albertsen i infight med en af dagens iltre gedder! 

Fandt ud af at det er bælragende mørk klokken 06.30 da jeg ankom for at være god tid. Det samme gjorde Brian Thyregod og snart var hele holdet samlet. Inden det gik nedstrøms bød Mong på rundstykker med rigeligt tandsmør. Tog den med ro og lagde mig bagerst, hvilken også idag betød dagens første fisk!

Ellers var gedderne overraskende rolige - de må sikkert have slappet af på hviledagen...

131013 Tange3 PA gedde

Vi er på nederste strækning, inden Gudenåen påvirkes af opstemningen ved Tangeværket. 

131013 Tange4

En af de fire gedder jeg "holdt i hånden". Fem gedder tog min flue, men blev mistet, bl.a. i  grøden der flere steder stod højt. I Baggrunden ses Mong og Brian Thyregod. 

131013 Tange2 

I frokostpausen blev vi budt på tjekkisk gigant øl og jeg kune efterfølgede sende min buksewaders med lynlås en venlig tanke. 

 

Der blev prøvet forskellige fluer og såmænd også et par poppere. Torben Østergaard-Andersen der i en periode satsede op overfladefiskeriet rejste et par gedder på en mindre popper. Desværre blev gedderne i ikke hængende.  

Mest succes havde vores nye geddekonge Brian Thyregod, der kunne lande 9 gedder på en hvid Clousers Deep Minnov med sølvflash.

Tror alle, på trods af de sultestrejkende gedder kan se tilbage på en god dag og en fin opvarmning til den kommende uges tur til den svenske østersøkyst.{jcomments on}

 

 

 

1000-200_gudenaaen_fri.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers