danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 9. marts 2014. Randers Fjord, Dronningborg Bredning: Efter et par hyggelige dage med fluebinding og whisky, gjorde nogle timer i den friske luft rigtigt godt!

140309 bredningen gedde bid

Fangede 4 mindre gedder der alle var arret efter et par kærlige bid fra geddemor - kærlighed kan være en risky business, også når man er en hangedde!

140309 bredningen lavt vand

Vandstanden var ualmindelig lav og afslørede, at der godt kunne sættes ind med en indsamling af affald. Måske kommunen, der både skal oprette senior og de såkaldte nyttejob, kunne bruge nogle af de bundne midler til indsamling af gamle dæk, træstammer, vragdele, flasker og plastik. Syntes det kunne være en god ide!  

En glat rampe

Endnu engang overraskede den glatte rampe og fødderne gled og sendte mig en tur i lodret position. Heldigvis skete der ikke anden end at stangholderen knækkede og min jakke og waders blev smurt ind i den slibrige brune algegrød. Stangen fik jeg reddet og snart var jeg klar til at fiske. 

Var godt klar over at den ekstremt lave vandstand ikke var noget der bragte gedderne i hopla. Snart var der dog tre fisk "i hånden". 

Lidte længere østpå lå Jan og Kasper. En jolle med spinnefiskere og en båd med jerkbaitere i fredningsbæltet, var også ude i det gode vejr. 

Fik i alt 4 gedder inden jeg returnerede og fik lagt waders og jakke i vaskemaskinen...{jcomments on}

 

 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

tjaerby_baek_ned.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16