danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Finale i sommervejr!

Fredag den 12. juli 2013. Rena: Flere fra holdet fik ikke sovet mange timer inden det summede med snak og planlægning af 30 års jubilæumsturens sidste tur. Allerede efter frokost tog Lars R, Jan, Nicklaus og Torben afsted fra et drift fra Hængebroen. Tilbage i Rena Fiske Camp nød vi i fællesskab med Lars B. Johansen, Torben og Claus Wied solen og en håndfuld kølige pilsnere. Lidt over seks søsatte vi Guidebåden med bådbygger Lars Andersen som rorgænger. 

 130712 rena11

Utrolig stærk Rena ørred der tog fluen på dybt vand for efterfølgende at sætte i en spurgt der næsten tømte fluehjulet for backing.  

Forsigtige helt!

Aftenen på forsædet af Guidebåden blev både fiskerimæssigt og på andre områder minderig. Udover en meget smuk ørred og nogle drillende helt, fik vi set syngende traner og diverse andeunger. 

Havde igen chancen til flere helt, men oplevede igen i aften, at fluen ikke sad. Oplevede såmænd også en helt der på det nærmeste løftede fluen på næsen...

130712 rena33

Det var vores plan at servere røget helt til natmad og det var tæt på.... Umiddelbart efter billedet blev taget  slap helten af krogen.

130712 rena22

Fantastisk at sidde på forsædet og blive guidet ind på kastehold af ringende stalling, ørred og helt. 

Natmad

Da vi ved midnat indstillede fiskeriet, havde Jan præsteret bacon, spejleæg og bønner. Bunden for en god nats søvn blev lagt. 

Claus Wied der var gået ned for at prøve lykken i området lige neden for Campen kom tilbage og viste os et billede af en ørred på omkring 60 cm. {jcomments on}

1000_200_aborre.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers