danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 12. juli 2014. Rena. Driftur fra Hængebroen til Deset. Vandstanden er fortsat lav og temperaturen stigende. Spredte klækninger af vårfluer, slørvinger og mindre døgnfluer. 

140712 rena1

Da vi ankom var der rimelig aktivitet og jeg kunne hurtigt finde mig nogle fisk at kaste til.

 140712 rena2

Fluezonen. Strækningen er varieret med dybe høller, langsomme stryg. De fleste steder er der træbevoksning langs bredden hviken er en udfordring specielt for den vadende fluefisker.

140712 rena3

Fandt en mindre flok pæne stallinger der dog var vanskelige at kaste til. Løsningen var, at jeg holdt fat i en gren med højre hånd og Lars pontonbåd med venstre hånd. Den ekstra afstand fra bredden betød at Lars allerede i første kast kunne kroge denne smukke fisk!

140712 rena4

En af dagens fem smukke ørreder der ikke skuffede med fightvilje og kampgejst!

140712 rena5

Heldigvis kom Torben forbi da jeg havde fundet en flok stallinger og helt. Fik guide flluens placering og bom - Torbens første helt kom i nettet!{jcomments on} 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!