danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 12. juli 2014. Rena. Med Lars Andersen som guide skulle heltene i det stille dybe høl opstrøms Deset broen udfordres!

140712 rena aften

Fuldmånen (lige til vestre for flagstangen) viste sig på denne smukke aften, der fiskemæssigt blev lidt af en udfordring.

Heltene snadre i overfladen

Havde medbragt mit tørflue gear og havde desuden rigget #5 stangen til med en nymfe og en justerbar strikeindikator for at kunne fiske i kontrolleret dybde. 

Vandet i området løber langsomt og der er mere end fem meter vand på de dybe områder. Strømmen er langsomt og der er bagvand der betyder, at insekter, nymfehylstre, pollen og andet godt køre rundt som var det en stor suppe gryde.

Det er her at heltene snadre. 

Prøvede først med en tørflue - eller rettere flere! På grund af forholdene, er der absolut ingen overfladespænding og selv ellers velflydende og præperede tørflue sank stort set øjeblikkeligt. Prøve også med nymfe blot for at konstatere, at strikeindikatoren også hutigt sank. Fiskede lidt uden indikator med diverse pupper, men fik ikke held til at kroge de drilske helt i denne omgang! (havde kun en enkelt der blev riftet af fluen). 

Resultatet af af aftenens fiskeri blev en enklet ørred og en masser at spekulere over! 

Fra Milibroen til Storsøen

Søren og Torben benyttede aftanen til en tur med start fra Milibroen. Der observerede flere ringenede fisk og oplevede lige som vi en stor mængdesværmende vårfluer. 

Søren fangede en enkelt ørred på omkring 35 cm. alt i mens der blev hygget med et par plaskende bævere.{jcomments on}

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!