danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 10. juli 2016.

160710 rena deset mosquito

Så fik jeg prøvet Mosquito'en i strømvand. 

Norge Rene

Fisk efter lang køretur!

Dagen blev brugt på at køre fra Rejastrand til Deset. Vi kom over de smukke fjel, indbydende vandløb og indbydende søer. Fik ligeledes hilst på rener og en enkelt trane. 

Ved Rene Fiskecamp blev vi hjerteligt modtaget af Anita, som sammen med Lars netop har åbnet en hyggelig cafe på adressen. Vi blev indlogeret på første sal oven på cafeen. Også lejlighederne er nyrenoverede, velindrettede og hyggelige.  Altså blev det heller ikke i dag vi kom til at ligge i telt...

Kunne ikke dy mig og satte efter aftensmaden båden i det rolige vand her ved Deset. Lidt opstrøms broen præsenterede jeg min majflueimitition for en ilter ørred på omkring et kilo. Det belv til flere lufture og udløb... Senere måtte en håndfuld helt ind og hilse på. På vandet var der Bäetis Rhodani, Vårfluer, Slørvinger og enkelte Danica. 

160710 rena deset staffan

Netop som vi var på vej ned mod elven dukkede en gammel ven op. Hyggeligt igen at hilse på Staffan og hans søde kæreste. 

 

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!