danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Onsdag den 27. juni 2018.180627 deset bjarne fries

Det var kun vindstille få minutter ad gangen, så hvorfor ikke tjekke om der er nyt på mobilen? 

Rena, Holmbo.

 Med udsigt til sol og temperatur tæt på de 30 grader, var det ikke nogen fornøjelse at trække i mine buksewaders. 

Ville i dag prøve det rolige vand omkring Holmbo og valgte derfor at søsætte ved militærbroen. 

Driftede og spejdede efter fisk helt ned til starten af vandkraftsøen uden at se andet end et par enkelte sporatiske fisk. Problemet var regelmæssige vindbriser, der hurtigt riflede den ellers blanke overfladen og midlertidigt satte en stopper for overfladeaktive fisk.

Fiskede til en pæn ørred der var flankeret af nogle mindre artsfæller. Desværre blev det kun en af de mindre jeg fik til at tage min flue.

Sluttede samtidig med, at det i radioen blev bekendtgjort at tyskerne var sendt ud af VM. Vi var godt varme efter den flere kilometer lange rotur, ligesom som solen havde gjort sit....

På vejen retur til Rena Fiskecamp kunne vi se at vandet var faldet flere centimeter i løbet af dagen. Håber det snart bliver til lidt vand både for insekterne  og fiskene. Lidt mere normal temperatur vil også blive budt velkommen...

180627 deset spinner

Igen i dag var der en del forskellige insekter på overfladen. Flest vårfluer og enkelte majfluer.180627 holmbo henrik leth

Der spejdes efter der tager insekter på overfladen. 180627 deset low water

Aldrig har jeg oplevet Rena med så lav en vandstand.

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch