danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Onsdag den 11. juli 2018.180711 rena holmbo trout henrik leth

Det meste af dagen var der klækninger. Bedste fiskeri havde vi dog de perioder hvor det var overskyet.

Rena, Holmbo

De holder på vandet. Både Storsøen der føder Rena og Løpsøen somopsamler vandet, er fyldt pænt med vand. I stedet for at lade vandet  løbe bliver vandet tilbageholdt til senere elproduktion. Denne politik medføre at vandstanden i elven er på et rekord lavt niveau til skade for insektliv, fisk og måske på sigt fiskeriet. 

Vi søsatte i dag vores pontonbåde i det område hvor Rena bliver til vandkraft sø. Her er der rigeligt med vand, stort set ingen strøm og en del fine fisk. 

Målte vandtemperaturen i overfladen til at være omkring 18 grader, hvilken er tæt på det kritiske når det gælder fiskenes overlevelse efter fight og genudsætning. 

Lagde ud med lidt geddefiskeri i det område hvor der normalt er mange hugvillige gedder. Også her har den høje vandtemperatur betydning. Så således flere gedder stå lidt sløvt på kante af grøden uden lyst til at bide på min flue. Det blev dog til en enkelt mindre gedde.

Lidt længere opstrøms blev det igen til et fint tørfluefiskeri og til en god portion fine stallinger. Et par ørreder kom også i nettet. 

Sluttede fiskeriet sidst på dagen. 

Aftenens menu var eksotisk. Vidar Nysæter havde leveret fuglen (en Tjur) og Markus Hoffman mørbraden fra rådyret. Specielt var det en god, men også lidt meget speciel oplevelse at smage grillet tjurbryst.

Den store fulg har også leveret en pose forskellige fjer, der efter en tur i fryseren og en sortering skal ind i samlingen. 180711 rena holmbo OT

Ole-Thoeatein Ljøstad har udskiftet kajakken med en Anderson Mosqeeto. Da OT for det meste fisker i strømvand er der i indvendige D-ringe monteret anker både for og bag.180711 rena holmbo grayling

Højrygget stalling klar til genudslætning.180711 rena holmbo grayling lars

Lars Andersen, Henrik Minor Vedel, Jan Simonsen og Johnni Hald Thorvaldsen fiskede også i ommrådet.180711 rena holmbo grayling boat

Også stallinger trives i den næringsrige elv.180711 rena holmbo trout

Gylden Rena ørred i god kondition180711 rena holmbo trout henrik

Lars Andersen kom forbi og tog billedet hvor jeg sidder i min elskede Mosqeeto, der er den perfekte makker på de fleste fisketure.

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch