danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Fredag den 28. juni 2019.190629 deset boat

Så kom Mosqeto'en igen i rette element. 

Rena ved Deset.

Efter en langs nats kørsel og udpakning og indretning, blev til først til lidt søvn.

Ved syvtiden lokkede elven imidlertid og jeg kørte ned og søsatte ved Deset. På strækningen er Rena elven rolig. Der finder du en ø og et bagvand. Der er dybe huller og lidt mere lavvandede områder med svag strøm. Et område der kan være svært at fiske fra land, men som er perfekt til pontonbåd og svømmefødder. 

Ikke overraskende var der under land masser af myg med en glubende appetit på mit søde blod. Det gjaldt om hurtigt at få pakket ud og komme på vandet hvor myggene ikke er så generende. 

Der var ikke mange, men jeg talte dog to tre arter døgnfluer som ørrederne sporatisk tog... Heltene var mere regelmæssige og mest til klækkere og insekter der lå tungere på overfladen. Vårfluerne så jeg ikke noget til, men de dukker granteret op en af de nærmeste dage.

Lagde ud med kaste forkert til en ørred der stod på kanten af en strømrende. Et fejlkast skræmte ørreden. Fandt dog hurtigt en flok helt som jeg kunne fiske til mens jeg samtidig holdt godt øje med et par ørred standpladser.190629 deset river

Rena elven uden vind, og i modsætning til 2018, med normal vandstand.190629 deset sik

En af aftenens helt der slap for en tur i rygeovenen.190629 deset trout

Rena elvens guld skal behandles nænsomt - altå hurtig figtht, knudeløst net, fugtige hænder og hurtigt retur! 

 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch