Guide: Far, søn og bror

Søndag den 8. juli 2019.190707 rena guide ara isac haverd

Efter den lange drifttur er vi kommet land og venter nu på at blive hentet med bil og bådtrailer.

Det er altid spændende at være guide i norge. Møder på hver tur nye mennesker og på den lange tur ned af Rena elven, bliver der ud over fiskeri også god tid til at tale om livet og drømmene.

På dagens tur, hvor jeg skulle guide norske Ara, sønnen Isac og onkel Håvard, var det selvfølgelig heller ikke kun standpladser for stallingen ørreden og helten der blev drøftet. Jeg bliver beriget af godt selskab!

Når så vejret også viser sig fra den gode side, kam det kun blive en god dag.

Der blev fisket med forkellige tørfluer, hvor den mest effektive var en CDC caddis i #14. Men desværre blev der kroget næsten lige så mange fisk, som der endte en tur i nettet. Første var en helt/sik som tog Ara's flue. Helten har en lille blød mund og det er ikke unormalt at fighten bliver kortvarig, og til den ellers velsmagende helt's fordel.  

Også en pæn ørred og en rigtig god stalling slap for ydmygelsen i nettet og et foto. Bl.a. fangede Ara i dag sine første ørreder på flue.

Men heldigvis kom der også en håndfuld ørreder og stallinger indenbords - de fleste sikker nettet af unge Isac.190707 rena guide boat

Driftbåden klar til dagens tur fra søsætningpladsen ved Strømstad.190707 rena guide ara isac

Mon ikke Isac der bliver ivrig fluefisker i løbet af få år? Den unge mand, der her ses sammen med farmand Ara, viser her en af turens stallinger/harr.190707 rena guide isac trout

Tiårige Isac beundrede de emukke ørreder fra Rena inden de måske lidt modvilligt blev genudsat.

  

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers