Malte vil naturen!

Torsdag den 12. oktober 2022. 180917 malte svejstrupMalte Larsen genopstiller til folketinget for Socialdemokratiet i Randers. Malte er fortaler for og en ivrig bruger af vores vådområder og natur. Specielt Gudenåen, en fritløbende Gudenå er en af Malte hjertesager.

I mindretal når det gælder Gudenåen

Desværre er det ganske få medlemmer af folketinget der interessere sig for Gudenåen. Mest højlydt er de MF'ere, der for en hver pris vil bevare Tange Sø. Mindre gennemslagskraft har argumenterne for en fritløbende Gudenå indtil nu været.

Men Gudenåens skæbne er endnu ikke beseglet. Der skal træffes en beslutning så Gudenåen kan opnå en god økologist tilstand!

Stem lokalt!

Det er vigtigt at stemme på lokale kandidater der vil og kan varetage vores interesser.

Malte Larsen siger: Jeg bor i Randers med udsigt til Gudenåen samt Vorup og Hornbæk enge. Jeg er en flittig bruger af Gudenåen og har interesseret mig for åen i det meste af mit liv. Jeg har adskillige gange sejlet på Gudenåen og flere gange sejlet hele turen fra Tørring til Randers. For ca. 13 år siden købte jeg tillige et lille jordlod ned til åen.

Jeg vil gerne kontaktes på 61623654 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kort om Gudenåen og vores natur

  1. Jeg arbejder for at fjerne dæmningen ved Tange Sø. I mine øjne er en helt fritløbende å, den bedste løsning for natur, å, biodiversitet, fiskevand og i øvrigt også de turismemuligheder, der bliver langs med åen i fremtiden.

  2. Vi skal ikke tillade havbrug. Havbrugene vil ødelægge naturen, at tale om “et miljømæssigt råderum” er noget af det værste jeg har hørt om. Flere havbrug vil give flere næringsstoffer i havet, det vil sandsynligvis medføre iltsvind og lystfiskeri og turisme vil få reducerede muligheder.

  3. Landbrugets udledning af næringsstoffer skal reduceres. En af de muligheder jeg ser er at omlægge hektarstøtteordningen, så der ikke er dyrkningskrav for at få udbetalt hektarstøtten. Det vil gøre at flere arealer vil få lov at vokse vildt og dermed vil vi få en større biodiversitet og mere “vild” natur.

Malte Larsen er desuden bestyrelsesmedlem i Norlys der er ejer af Tangeværket.

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers