danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Malte vil naturen!

Mandag den 17. september 2018. 180917 malte svejstrup

Malte Larsen der opstillet til folketinget for Socialdemokratiet i Randers er ivrig bruger af vores vådområder og natur.

Det er vigtigt at stemme på lokale kandidater der vil og kan varetage vores interesser.

Jeg bor i Randers med udsigt til Gudenåen samt Vorup og Hornbæk enge. Jeg er en flittig bruger af Gudenåen og har interesseret mig for åen i det meste af mit liv. Jeg har adskillige gange sejlet på Gudenåen og flere gange sejlet hele turen fra Tørring til Randers. For ca. 10 år siden købte jeg tillige et lille jordlod ned til åen. Jeg vil gerne kontaktes på 40162330 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  1. Jeg arbejder for at fjerne dæmningen ved Tange Sø. I mine øjne er en helt fritløbende å, den bedste løsning for natur, å, biodiversitet, fiskevand og i øvrigt også de turismemuligheder, der bliver langs med åen i fremtiden.

  2. Vi skal ikke tillade havbrug. Havbrugene vil ødelægge naturen, at tale om “et miljømæssigt råderum” er noget af det værste jeg har hørt om. Flere havbrug vil give flere næringsstoffer i havet, det vil sandsynligvis medføre iltsvind og lystfiskeri og turisme vil få reducerede muligheder.

  3. Landbrugets udledning af næringsstoffer skal reduceres. En af de muligheder jeg ser er at omlægge hektarstøtteordningen, så der ikke er dyrkningskrav for at få udbetalt hektarstøtten. Det vil gøre at flere arealer vil få lov at vokse vildt og dermed vil vi få en større biodiversitet og mere “vild” natur.