danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Torsdag den 11. juli 2014. Rena. Efter en super hyggelig og meget, meget varm dag med fluefiskertræf, stod den på lidt aftenfiskeri. 

140710 rena1

Jan Simonsen med en af aftenens flotte helt. 

Få klækninger og overfladefisk

Søren, Torben og Mong kørte optrøms for at søsætte ved Hængebroen, men jeg sammen med Stephan, Lars, Bjarne og Jan fiskede i området omrking Deset. 

Startede med at miste to helt. Roede lidt opstrøms og så nu, at Jan havde bid. Fik taget et par billeder og gik selv igang med at præsentere fluen for en mindre flok helt. 

Fik hurtigt bid - denne gang af en mindre helt. Snart blev det til endnu en...

Jan fik endnu engang hug på den lille kuglehoved nymfe, der var aftenens mest sikre tilbud til heltene.

140710 rena2 

Samtidig med at lyset svandt og myggene blev mere agressive, dukkede "opstrømsholdet" op. Meldingen lød herfra, at det også på den øvre del af Rena havde været sparsomt med klækninger og fisk. Derimod var der rigtig mange fluefiskere, lød det...{jcomments on}

 

 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!