danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Onsdag den 16. juli 2014. Rena ved Deset: Oplevede et super fint fiskeri efter helt i den sølignende del af Rena, som er beliggende lige neden for Rena Fiskecamp. 

140716 rena helt1

En massiv klækning af vårfluer, majfluer og slørvinger satte gang i helten som er talrig i det rolige vand.

Helt i første kast!

De norske helt har i perioder drillet. Her til aften skulle der rettes op på dette og jeg riggede #3'eren til med en #16 CDC døgnflueimitiation der fint matchede forbilledet.

Lagde mig ud midt i lagsomtflydende strøm og snart var der et par helt inden for rækkevidde! Allerede i første kast var der bud efter fluen. Desværre blev helten ikke hængende...

I næste kast gik det bedre. Igen tog helten fluen og denne gang gik det godt! 

I løbet af aftenen blev det syv helt og to ørreder.

På vejen opstrøms lagde jeg mig ind langs bredden i det rolige vand. Og sandelig her er der også gedder som selvfølgelig skal prøves en anden gang! 

140716 rena helt2

Vårfluer klækker og sværmer over Rena. - Da jeg ved elleve tiden returnerede til Rena Fiskecamp, var der fortsat gang i fiskene. Men en lang dag på elven kunne mærkes, og snart kunne jeg lægge mig for omgående at falde i søvn!{jcomments on} 

 

 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!