danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Mandag den 11. juli. Vi fisker efter gedder i søen...
110711_gedde_diver
Vi byder på det bedste til vores norske geddevenner...

 

Efter en nat, hvor jeg kun i meget kort tid kunne lytte til regndråbernes trommen på teltet og bilens tag, havde jeg frygtet at vandstanden var steget endnu nogle centimeter. Overraskelsen var stor, da vi i stedet kunne konstatere en næsten 20 centimeter lavere vandstanden. Ved Rena og andre regulerede vandsystemer, er elpriserne åbenbart en vigtig parameter når det gælder vandstand og mængde.

 

Besluttede os for at friste norske Naphans og kørte min bil til p-pladsen lige opstrøms kraftværket.

 

Startede med tørflue i området hvor Rena bliver til sø. Her har jeg tidligere haft et fint fiskeri og nærkontakt til vægtige stallinger. I dag var der ingen interesse i vores tørfluer...

 

Heller ikke Naphans, eller NapOlav som ham måske kaldes på disse kanter, var særlig samarbejdsvillig. Fiskede ellers de lavvandede vige og mere dybe områder uden at fluerne af den grund blev skambidt... Havde tre gedder inde at vende og hilse på, og der til genbed i fluen hele tre gange.

 

Da vi ved syvtiden havde fisket stort set hele vestsiden af søen igennem, gik turen til Rena By for lidt proviant. Hjemme i lejren kunne vi så ud over at nyde en gang thaikylling, konstatere at vandstanden igen var steget til søndagens alt for høje niveau.
110711_gedde
Det holdt hårdt, men flidspræmien udeblev ikke. Andre år har der været betydeligt mere gang i Naphanserne!
110711_gedde_grej
Har før haft held med tørflue i søen, så jeg havde også medbragt lidt tørfluegrej - hvis nu!
110711_gedde_lille 
Dagens mindste kunne ikke modstå min diver! {jcomments on}

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch