Helt, stalling og ørred...

Fredag den 21. juli 2017.170721 rena grayling

Vi havde en del gode "stalling-tilbud", men i dag undgik de fleste turen i nettet...

Rena. 

Uheldige helte...

Da vi startede ved Strømstad var der god gang i fiskene. Efter ganske få meters drift satte jeg mine fødder på elvbunden og holdt båden god position således gæste fisker, norske Marit Kronen var perfekt placeret... Ikke kun en, men to, måske fire gode stallinger ringede (vakkede) flittigt, omkring 5 meter opstrøms guidebåden. Det var ikke noge sag at få fluen placeret. Mere udfordrende var det at få fiskene til at tage fluen. 

Vi var åbenbart midt i en Ignita klækning og der måtte et par flueskift til før  der skete noget. Stallingen der var i god størrelse, nok omkring de 50 centimeter, kæmpede bravt i den friske strøm. Jeg gjorde som vanligt nettet paret, men netop som stallingen skulle i posen, slap den af krogen. 

Det var dagens første fisk og afhopper. Hvad vi ikke var, at det ikke skulle blive den sidste! 

Flere stallinger og et par enkelte ørreder lavede samme nummer for både mig og Marit. 

Bedre blev det ikke da vi i et stort hul skulle fiske lidt helt til varmrygning. Gang på gang var der bid og næsten lige så ofte røg helten af fluen. 

Vi lo selvfølgelig lidt over det skete og over hinanden på dagen hvor der på trods kom både helt, ørred og stalling i nettet!

Helt blev det dog til og jeg har netop lagt fire af de velsmagende fisk til saltning. Der bliver varmrøget i morgen. 

På trods af vi mistede omkring 80 procent af de fisk vi havde til at bide på fluerne, blev det en god der blev afsluttet med en super lækker burger i Cafeen på Rena Fiskecamp. Tak for Marit!

170721 rena guide marit 

 Når jeg benytter Anderson Guidebåden, kan vi diskret snige os ind og tæt på ringende fisk. I stedet for anker stiller jeg mig på bunden og holder båden i den helt rigtige position.

170721 rena trout

Så ørreden ringe under nogle træer...

  

Guidede ture på Norske Rena - oplev elven fra forsædet!

MINE NORSKE FISKETURE (HER FINDER DU EN OVERSIGT SORTERET EFTER DATO! 

Lignende artikler:

© 2023 - brakvand.dk - Henrik Leth - Skytten 118 - DK-8920 Randers