danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 30. juni 2019.190630 rena deset opklaring

Ind imellem bygerne oplevede jeg de smukkeste opklaringer.

Rena ved Deset

Formiddagen blev brugt på at ændre lidt på ankeret til Mosqeeto'en. Havde også besøg af min norske ven Vidar Nysæter, der udover at være en dygtig jæger og fluefisker også har et andehold. Fik en bakke med andeæg som skal prøvespises en af dagene. 

Over middag søsatte jeg i regnvejr. Det varede dog ikke længe, og i en kort periode var det både tørvejr og vindstille. 

Fik en af de vanskelige ørreder til at tage min tørflue. Desværre varede bekendskabet ikke længere en maksimalt fem sekunder. Nåede dog at få fluelinen på hjulet og nyde udløbet. Efter et par spring mistede fluen dog ørreden. Ellers en god oplevelse. 

Jagtede endnu et par ørreder uden held. Flere byger kom til og ind imellem drillede vinden. 

Fiskede lidt til en flok helt og havde flere i nettet. En enkelt måtte affinde sig med en hurtig aflivning og senere en afskælning og rensning. Elsker helt på røg, grill eller pande. 

MIddagen bleb nydt i privaten hos Anita, Lars, Mathilde og 7 måneder gamle Henrikke - en blid pige som efter sigende er opkaldt efter mig. Er faktisk meget stolt, og glæder mig til at følge charmørens opvæks og udvikling. 190630 rena deset helt

Fangede nogle helt og tog en med til mandagens middag, Syntes du helten ser lidt "bleg" ud skyldes det at jeg lige har afskællet den.190630 rena deset

Bagvandet ved Deset holder næsten altid et par vanskelige ørreder.190630 rena deset regn

Eftermiddagen gav et par byger suppleret med lyn og torden.190630 rena deset middag

Var inviteret til middag hos værtsparret Lars og Anita. En Italiens middag med norske råvare....

 

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch