danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Mandag den 30. juni 2020.200629 rena boat roof

Klar til dagens tur på Rena elven.

Norge, Rena

På tre fiskedage har jeg oplevet hedebølge, tropenat, lyn, torden og massiv regn og i dag en opfriskende vind, der hurtigt umuliggjorde tørfluefiskeriet. 

Og med tørflue profilen Kaj Kirkeby på forsædet og en opdtrøms frisk vind, der ikke var gavnlig for præsentationen af fluen, insekterne og overfladeaktiviteten, blev det ikke en dag der fiskerimæssigt vil gå over i histrorien. 

I håbet om at kunne fange lidt helt (sikk) til rygeovnen, havde jeg sat en princenymfe på forfanget. Et par helt (sikk) viste da også interesse, men endte ikke deres dage med en tur i nettet og på vores tallerken...

Anker

Fik på turen testet min nye anker anordning til min dobbet båd. Fik bekræftet, at kæden og opsætningen med den lange styrearm kan holde båden i en stabil position selv i områder med frisk strøm. 

Til middag

Resten af dagen gik med et besøg hos min norske ven Rune Hansen, der havde inviteret til grill i sit sommerhus der ligger få minutters gang fra Fiskecampen. Det blev til nogle hyggelige timer i godt selskab...

200629 rena fiskecamp

Nyder sommerdagene med Rena Fiskecamp som base. I baggrunden ses den store guidebåd og fiskecampens dobbeltbåd fra Anderson Pontoon.

200629 rena lifting boat

Kaj Kirkeby er klar og kikker på: Jeg har Ingen problemer med at løfte min dobbeltbåd fra Anderon Pontoon af bilens tag og bære hele molevitten til elven. Bemærk også anker opsætningen.

200629 rena gearE

Efter turen er det tid til reorganisere grej og anden udrustning.

Djursland, Randers Fjord, Mariager Fjord, Gudenåen, Glenstrup Sø 

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd. 
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Møn - sydsjælland

Knud Stangegaard

More about Møn and Guide Knud Stangegård.

Møn Guide

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

rena match hatch

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere! 

Pontonbåd Sadan 600x600

Get it on Apple Books Fri download!

youyube logo